Få kvalitetslyd med Plantronics bluetooth headset

med
Kommentarer lukket til Få kvalitetslyd med Plantronics bluetooth headset

Sidder du på et kontor, eller kunne du af andre årsager godt tænke dig at gøre kommunikationen med medarbejdere, kunder eller lignende endnu nemmere, så kan du med fordel benytte dig af et Bluetooth headset. Ergotels bluetooth headset fra Plantronics giver dig trådløs kommunikation med en rækkevide på mellem 15-100 meter. Ergotel forhandler de bedste Bluetooth headset af høj kvalitet fra Plantronics, der har skabt høretelefoner og headsets til enhvers behov.

Udviklingen af Bluetooth teknologien

Dr. Jaap Haartsen har opfundet og udviklet Bluetooth, hvorfor han senere har fået patent på Bluetooth. Teknologien er ifølge Dr. Jaap Haartsen inspireret af, hvordan instrumenter i orkestre spiller noter, der passer sammen. I dag gør Bluetooth dét muligt i alt fra telefoner og headsets, til tandbørster og plæneklippere, ved at oprette forbindelse gennem netværk kaldet piconets. Kendt af mange som ’Faderen af Bluetooth’, er Jaap nu en del af National Inventors Hall of Fame, og blev for nylig udnævnt til Consumer Technology (CT) Hall of Fame. Han arbejder i øvrigt for Plantronics, hvorfor dette brand, er et af de førende indenfor Bluetooth teknologi og implementering af denne i deres headsets og lignende.

Bluetooth er en genial opfindelse, der hjælper vores nuværende indsats på at løse nogle af tidens mest presserende kommunikations udfordringer i virksomheder og kontaktcenter miljøer. Arbejdsgiverne forventer produktivitet fra deres personale på kontoret, hjemmefra og på farten, hvilket denne teknologi muliggør og samtidig gør nemmere at lykkes med.

Plantronics er fremme i skoene, når det kommer til innovation og udforskning lige fra intelligente enheder og software, der lokalisere hvordan medarbejderne bruger deres headsets til integreret Smart Sensor teknologi og deres egen WindSmart teknologi.

De fokuserer desuden på mere end bare teknologi, i og med de ønsker at fjerne friktion og gøre folks liv meget lettere, uanset hvor de befinder sig, og hvad de laver, hvilket i sidste ende, forhåbentlig vil bidrage til at skabe stærkere og mere intuitive menneskelige forbindelser.