Festivaler og musik på Kap Verde for musiknyderen

med
Kommentarer lukket til Festivaler og musik på Kap Verde for musiknyderen

Kender du det, når musik er med til at gøre dig i bedre humør, giver dig mere energi eller generelt gør dig gladere gennem livet. Så er en rejse til Kap Verde med sikkerhed noget for dig. Kap Verde øerne kan nemlig være et sand mylder af levende farver og en chance for at opleve levende musik eller en lokal festival.

Festivaler på Kap Verde

Festivaler er populære på Kap Verde øerne. De største festligheder finder sted på øen Sao Vicente. Sao Vicente er vært for nogle af de mest overdådige fester: en strand musik og kultur festival under fuldmåne i august, som tiltrækker musikere og besøgende fra hele øhavet og for det andet, det eksotiske karneval med brasilianske påvirkninger i midten af ​​februar. Creole festivallen på Mindelo, der finder sted hvert år i februar. Festivallen er inspireret af karneval festligheder og kostumer fra Brasilien med en portugisisk smag indblandet.

Musik på Kap Verde

Musikken på Kap Verde er vævet ind i selve stoffet af livet, og den informerer om og inspireres af den ofte brutale historie og kultur øerne er præget af; og selv om musikken er allestedsnærværende føles den aldrig opstillet eller ydeevne baseret, det er snarere en del af selve essensen af ​​livet på øen. ’The Morna’ menes at have sin tilblivelse på øen Boa Vista og det tænkes, at navnet stammer fra det engelske ord ’mourn’ eller det franske ’morne’, hvilket betyder sorg. Og i sin traditionelle form er det helt sikkert informeret af en vis følelse af tragedie og melankoli, noget en teori siger voksede ud af traditionelle sange sunget af den importerede slave befolkning. Den udføres som med et ensemble af strengeinstrumenter, herunder violiner, guitar-lignende bratscher og cavaquinhos, der er en primitiv ukulele.

Book din musikrejse til Kap Verde øerne her

Spies har indkvarteringer på flere af de forskellige Kap Verde øer, så du har rig mulighed for at booke din musiske rejse til Kap Verde gennem Spies. Du kan enten vælge at bo på en af øerne og rejse rundt blandt øerne via offentlig transport, fly eller færger. Eller du kan vælge at prøve kræfter med øhop fra ø til og ø og bo et par dage på en ø, hvorefter du flytter til en anden ø for nogle dage og så videre.