Ikke bare musik men også gratis film på nettet

med
Kommentarer lukket til Ikke bare musik men også gratis film på nettet

Både musik og film er i dag digitaliseret i en god standard, således der reelt er tale om en bunke nuller og ettaller i en bestemt ordnet rækkefølge. Dette gør det nemt og hurtigt at distribuere og kopiere, da kvaliteten på kopien er samme som originalen.

Dette har altid været et problem vedrørende copyright af både film og musik, da der altid har eksisteret et under undergrundsmarked for illegale film og musik såsom The Pirate Bay og andre torrent fildelings selskaber, der knytter forbindelsen mellem folk, der på den måde deles om film, musik, programmer, e-bøger mm.

Men heldigvis kan man overholde lovgivningen og stadig finde både musik og gratis film på nettet for eksempel hos Bibliotekerne samt Spotify. Visse steder kan man betale for at slippe for reklamer mellem numrene, men det er altså også muligt at se mange gratis film på nettet.

Sådan kan man se gratis film på nettet

Det har aldrig før været så nemt og hurtigt at få adgang til film og musik, da man faktisk blot har brug for adgang til nettet, hvilket man reelt har overalt i forbindelse med enten:

  1. Familiens internet i hjemmet med WIFI netværk (billig fastnet forbindelse).
  2. Internet på mobilen (kan koste dyrt hvis højt forbrug af data).
  3. Gratis WIFI på offentlige steder biblioteker mm.

Har man en god og kvik internet forbindelse, så kan man blot streame musik og gratis film på nettet, men hvis man gerne vil fordrive tiden på en lang køretur i bil, bus eller tog, så bør man forinden have downloadet noget musik eller film i forvejen, når man er i nærheden af gratis internet.

Heldigvis kan man jo se film og lytte til musik på både mobil, tablet, smart TV, PlayStation og computer, så det er altså yderst fleksibelt og nemt at se lytte til musik og se gratis film på nettet, uanset hvor man befinder sig henne.

Kan man finde nye danske film på nettet?

Det er hovedsageligt udenlandske gratis film på nettet, da de danske film er mere sjældne, men alligevel kan man da finde gode nye danske film på nettet, selvom de ikke er helt gratis. Man kan som regel købe, leje eller streame nye danske film hos Blockbuster, der har et stort udvalg af både film og serier, så her går man aldrig forgæves. Faktisk har de en stor afdeling af film for kun 1 kr., så der er altså tale om en ren symbolsk pris, så det svarer altså til at se gratis film på nettet.