Bedste albumudgivelser i 2016

med
Kommentarer lukket til Bedste albumudgivelser i 2016

År 2016 bliver et stort år indenfor musikbranchen, hvor en masse gode albumudgivelser venter. 2015 var et år, hvor vi mistede nogle musiske legender, heriblandt David Bowie og Lemmy Kilmister, der var en engelsk musiker samt bassist, sanger, sangskriver og frontfigur i heavy metal-bandet Motörhead. Særligt David Bowie var en stor inspirationskilde for mange i musikbranchen. Men selvom vi mistede disse talenter i år 2015, er der altså håb for dette år, hvor der er flere gode albums på vej.

 

Album der afventes med spænding

Kanye West ’Swish’

Den længde ventede plade fra Kanye West har været ’in-the-making’ i lang tiden og er tilmed blevet udskudt flere gang, hvorfor dette er en af de mest afventede albums i år 2016. Musikeren har tilmed udtalt, at han har produceret verdens bedste album, hvilket øger spændingen endnu mere.

 

Beyoncé

For næsten to år siden udgav Beyoncé et skelsættende pop album som hun havde arbejdet på i al hemmelighed. Beyoncé var hendes bedste og mest dristige album til dags dato som blev udgivet i midten af december uden nogen forudgående advarsel. Så det bliver spændende at se, hvad Beyoncé har at byde på næste gang. Udgivelsesdatoen på hendes kommende album er endnu ikke blevet annonceret, men der er med sikkerhed en masse spændte fans, der venter på det.

 

James Blake ’Radio Silence’

For over et år siden begyndte et rygte at florere om, at både Kanye West og Bon Iver’s Justin Vernon vil være at finde på James Blake’s næste studiealbum, Radio Silence. Datoen for albumudgivelsen er endnu ikke blevet annonceret, men dette faktum gør det til en plade, der afventes med spænding fra mange forskellige fans og tilhængere af både Kanye West og James Blake.

 

Blink-182

Den største og nyeste historie om Blink-182 var den rodede og bizarre splittelse mellem Tom Delonge og Travis Barker/Mark Hoppus, der siden har rekrutteret Alkaline trio’s Matt Skiba til at overtage guitar og vokalen. Den nye inkarnation af bandet indtog scenen for første gang I marts, hvor Skiba viste sig at varetage opgaven til punk tog prikke. Trio har siden besluttet at producere en nye plade, hvortil de intilvidere har skrevet fem sange. Hverken datoen for udgivelsen eller albumtitlen er kendt endnu, men det er med sikkerhed en af årets mest afventede plader.

 

Drake ’View from the 6’

I 2015 blev Drake Gud 6. Han havde været på en markant opadgående rejse i et stykke tid. Trods en nyt niveau af stjernestatus, kan hans opfølgning på et stærkt år nå helt nye højder med albumudgivelsen ’View from the 6’.

 

 

Andre udgivelser i 2016

Udover de ovenstående udgivelser, der afventes med spænding fra en hær af fans, er der selvfølgelig mange flere og ligeså gode udgivelser, der afventes med mindst ligeså stor spænding. Se nogle af disse nedenfor, og du vil forstå hvorfor 2016 bliver et helt igennem fantastisk musikår.

 

 • Rihanna ’Anti’
 • Elton John ’Wonderful Crazy Night’
 • Panic! At the Disco ‘Death of a Bachelor’
 • Sia ‘This Is Acting’
 • Simple Plan ‘Taking One For the Team’
 • Celine Dion
 • Elliphant ‘Living life Golden’
 • 50 Cent ‘Street King Immortal’
 • Gorillaz
 • Katy Pery
 • Linkin Park

Billede: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer